Опознай родината, за да я обикнеш, са казали хората.  Няма

...
Опознай родината, за да я обикнеш, са казали хората.  Няма
Коментари Харесай

Саня Борисова посети едни от най-красивите места в България

" Опознай родината, с цел да я обикнеш ", са споделили хората. 

Няма по какъв начин да не сме съгласни с тези думи, а красивата актриса Саня Борисова се отдаде на тъкмо това - пътешествия из страната. 

Красавицата показа с почитателите си хубав фрагменти от разходката си до две от най-красивите и известни места в България.

Саня първо сподели фотография от разходката си до пещера Проходна, откъдето показа прелестни фрагменти, застанала под " Божиите очи ". 

Проходна е една от най-известните пещери в България, намираща се в непосредствена непосредственост до село Карлуково. Пещерата е леснодостъпна и проходима през всички сезони от годината. 

Виж още:

Това е най-дългият пещерен тунел в България, с дължина от 365 метра и с височина на сводовете си от 56 метра. 

Другата забавна и красива дестинация, през която е предходна надарената актриса, е едно от най-емблематичнните за България места – Рилският манастир. Един от най-значимите културни монументи в България, знак на страната, включен в листата за международното завещание на ЮНЕСКО.

Основан е през Х век от св. Йоан Рилски Чудотворец в горното течение на Рилска река. Намира се в сърцето на Рила и е чудесна концепция за разходки със семейство и другари. Има чудесни пътеки, както и заведения, в които да хапнете нещо вкусно. 

От фотографията на Саня се вижда, че е уловила малко тъмен и дъждовен ден, само че си проличава, че тя е в отлично въодушевление. Чистият въздух и пролетен дъжд се отразяват отлично на всеки.

Виж още:

По време на изолацията актрисата постоянно споделяше с почитателите си в Инстаграм част от заниманията си. Тя ги радваше също и с доста красиви фотоси.

Актрисата продължава да прави това, а скоро бе посетител и в предаването " На кафе ", където показа за живота по време на пандемия, новите занимания и още забавни неща.

Саня показа, че пресява информацията, която получава във връзка с ситуацията в България, не гледа доста вести, само че понякога си сверява часовника, както самата тя сподели.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР